Fostul consilier guvernamental Fanel Pavalache, condamnat pentru coruptie la sase ani de inchisoare, a parasit, ieri, Penitenciarul de maxima siguranta Giurgiu, dupa ce a ispasit mai bine de jumatate din pedeapsa, ca urmare a admiterii cererii sale d
Fostul consilier guvernamental Fanel Pavalache, condamnat pentru coruptie la sase ani de inchisoare, a parasit, ieri, Penitenciarul de maxima siguranta Giurgiu, dupa ce a ispasit mai bine de jumatate din pedeapsa, ca urmare a admiterii cererii sale de eliberare conditionata. Fanel Pavalache a iesit din penitenciarul de maxima siguranta Giurgiu la ora 14.00, el fiind asteptat de sotie si de cele doua fete ale sale. Pavalache a refuzat sa faca declaratii, limitandu-se doar la a anunta ca va face o conferinta de presa in care va da detalii si in legatura cu denuntul sau de la Directia Nationala Anticoruptie. Fostul consiler guvernamental nu a comentat decat faptul ca starea sanatatii sale s-a inrautatit in perioada in care a stat in arest, insa a spus ca este fericit ca "s-a terminat". La randul ei, intrebata daca i-a pregatit sotului vreun fel special de mancare, sotia lui Pavalache a spus ca nu a fost necesar, pentru ca acesta nu este un mofturos. Sotia lui Pavalache s-a declarat multumita ca, de acum, va avea cine sa-i faca reparatiile in casa si si-a exprimat speranta ca, in perioada urmatoare, amandoi vor putea pleca in concediu.
Fostul consilier a ispasit trei ani si sapte luni din pedeapsa de sase ani de inchisoare. El a muncit in timpul incarcerarii, zielele de munca fiind calculate diferit fata de cele petrecute in arest. Astfel, Comisia de la Penitenciarul Giurgiu a apreciat ca a ispasit doua treimi din pedeapsa, ceea ce permite punerea in libertate. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.