Ne mai despart cateva zile pana la concertul extraordinar pe care Lacrimosa il va sustine la Sala Polivalenta din Bucuresti. Notorietatea in lumea goticului i-a fost adusa prin lansarea albumului Elodia (1999), prima inregistrare a unui album go
Ne mai despart cateva zile pana la concertul extraordinar pe care Lacrimosa il va sustine la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Notorietatea in lumea goticului i-a fost adusa prin lansarea albumului Elodia (1999), prima inregistrare a unui album gotic-metal cu acompaniament simfonic, impreuna cu London Symphonic Orchestra. Adevarate regaluri, show-urile live sunt ""vanate"" cu nerabdare de un public fidel si cunoscator.
UNUL DIN SASE. Dintre cele sase concerte pe care trupa le sustine anul acesta in Europa, unul are loc in Romania. Dupa Nightwish si Therion, Fundatia Aquarius aduce Lacrimosa, la 1 iulie la Sala Polivalenta, pentru un public care incepe sa se obisnuiasca cu marile nume ale goticului simfonic european. Intrebat despre semnificatia spiritului metal, Tino Wolff a spus: ""Pentru mine, spiritul metal inseamna sa fii liber in spirita€¦ Cand sunt enervat, am nevoie sa-mi exteriorizez violenta si reusesc asta ascultand metal. Consider ca este un lucru minunat, ca metalul poate fi, in acest fel, curativ, fiindca nu se stie ce as fi fost daca nu as fi muzician"".
AMINTIRI. Comentand cele mai frumoase amintiri din cariera grupului Lacrimosa, Wolff a marturisit ca au fost foarte multe, dar crede ca ""unul special a fost turneul din 1999, cu orchestra simfonica, ce a fost realmente magic, dar si inceputul colaborarii cu orchestra, cand instrumentistii au venit sa ma vada, spunandu-mi cat de fericiti au fost sa lucreze cu mine, fiindca mi-au apreciat muzica"". In Bucuresti, biletele pentru Lacrimosa se gasesc la Diverta (Scala, Unirii, Mall si Plaza), Muzica, Sala Palatului si Sala Polivalenta. In tara, biletele se distribuie prin reteaua Diverta si pe www.nightwish.ro. Pretul unui bilet este de 45 RON (bilet normal) si 65 RON la loja oficiala. In ziua concertului, pretul unui bilet (normal) este 55 RON.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.