Din 1 iulie veti afla ca orice este posibil Cat de incasabila este sticla incasabila? Cum intra in siguranta un pompier intr-un avion in flacari? In ce mod sunt afectate performantele unui atlet de diverse tipuri de echipamente sportive

Din 1 iulie veti afla ca orice este posibil

Cat de incasabila este sticla incasabila? Cum intra in siguranta un pompier intr-un avion in flacari? In ce mod sunt afectate performantele unui atlet de diverse tipuri de echipamente sportive? Cat de rezistente sunt anvelopele unui scaun cu rotile? Raspunsurile la aceste intrebari, dar si la multe altele le veti afla din programul clasic Discovery ""Teste"", in care diverse obiecte, de la tancuri la sticle de bere, sunt supuse testului distrugerii.

IN CULISE. Noua serie va fi difuzata in zece episoade. De fiecare data veti intra in culisele mai multor centre de incercare si laboratoare, pentru a afla ce fel de teste spectaculoase se realizeaza asupra diverselor tipuri de produse, de la automobile, avioane si arme pana la articole de uz casnic, de pilda umbrele. Un program de popularizare a stiintei, care va satisface curiozitatea si va asterne un zambet pe fata. Documentarul ""Teste"" este produs pentru Discovery Networks Europe in sase versiuni (in limbile polona, franceza, engleza, olandeza, germana si italiana), fiecare versiune avand prezentatori locali.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.