Fostul premier Adrian Nastase este invinuit intr-un nou dosar de coruptie legat, de data aceasta, de campania electorala pentru alegerile prezidentiale, din 2004, ne-au declarat surse judiciare. El este acuzat ca si-ar fi folosit functia din par
Fostul premier Adrian Nastase este invinuit intr-un nou dosar de coruptie legat, de data aceasta, de campania electorala pentru alegerile prezidentiale, din 2004, ne-au declarat surse judiciare.

El este acuzat ca
si-ar fi folosit functia din partid pentru a primi, de la firmele Eurografica SRL Bucuresti si Vertcom Bacau, foloase necuvenite de aproximativ 26 de miliarde de lei, sub forma unor materiale electorale. Fostul premier a declarat ieri ca nu i-a fost adus la cunostinta presupusa invinuire: ""Cred ca singurii care pot sa comenteze sunt vanatorii de caz, procurorii Papici si Mariana Alexandru. (M.P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.