Fanel Pavalache, fost consilier guvernamental, condamnat pentru trafic de influenta, a parasit ieri Penitenciarul Giurgiu. Condamnat la sase ani inchisoare, Pavalache si-a inceput ispasirea pedepsei din octombrie 2002, cand a fost arestat de procuro

Fanel Pavalache, fost consilier guvernamental, condamnat pentru trafic de influenta, a parasit ieri Penitenciarul Giurgiu. Condamnat la sase ani inchisoare, Pavalache si-a inceput ispasirea pedepsei din octombrie 2002, cand a fost arestat de procurorii anticoruptie.

Fanel Pavalache este din nou liber dupa ce, saptamana trecuta, judecatorii Tribunalului Giurgiu i-au admis cererea de eliberare conditionata a lui Pavalache, in baza deciziei Comisiei de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Rahova, care i-a dat aviz favorabil. Dupa cum se stie, fostul consilier guvernamental a facut mai multe denunturi impotriva unor demnitari din guvernarea precedenta, printre care Serban Mihailescu si Adrian Nastase. Condamnat la sase ani de inchisoare, Pavalache si-a inceput ispasirea pedepsei din octombrie 2002, cand a fost arestat de procurorii anticoruptie.

'Sotul meu nu este un mofturos>>

Fanel Pavalache a iesit din penitenciar, la ora 14.00, el fiind asteptat de sotie si de cele doua fete. Pavalache a refuzat sa faca declaratii, limitandu-se doar la a anunta ca va face o co nferinta de presa in care va da detalii si in legatura cu denuntul sau de la DNA. Pavalache a spus doar ca starea sanatatii sale s-a inrautatit in perioada in care a stat in arest, insa a spus ca este fericit ca „s-a terminat“.

Sotia lui Pavalache a venit, de data aceasta, fara mancare la penitenciar, spunand ca „Fanel nu este un mofturos“. Sotia lui Pavalache s-a declarat multumita ca de acum va avea cine sa-i faca reparatiile in casa si si-a exprimat speranta ca, in perioada urmatoare, amandoi vor putea pleca in concediu, conform Mediafax.

In cazul fostului premier, Pavalache a denuntat o mita de un miliard de lei vechi, bani adusi intr-o geanta la cabinetul lui Miki 'Spaga>> pentru seful lui, in schimbul primirii postului de consilier guvernamental in Guvern.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.