Legea privind informarea publicului asupra modalitatii de interpretare "play-back", act normativ care va elimina concurenta neloiala in domeniul muzicii incinge spiritele intre Aurelian Pavelescu, deputat PNTCD si Cozmin Gusa, liderul PIN. Cei doi re
Legea privind informarea publicului asupra modalitatii de interpretare "play-back", act normativ care va elimina concurenta neloiala in domeniul muzicii incinge spiritele intre Aurelian Pavelescu, deputat PNTCD si Cozmin Gusa, liderul PIN. Cei doi revendica paternitatea legii, Pavelescu invocandu-l martor pe Mihai Georgescu de la Bere Gratis, iar Gusa explicand ca in calitate de sef de partid a dispus elaborarea unui asemenea document. Proiectul apartine PIN la el aducandu-si o contributie decisiva Lavinia Sandru, a declarat Gusa. Pe de alta parte, Pavelescu arata ca ideea ii apartine, fiind inspirat la o petrecere de observatiile facute de Mihai Georgescu pe marginea interpretarii live si play-back. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.