Conducerea dinamovista, care a anuntat ca va pune la dispozitie 3 milioane de euro pentru achizitii, a avut parte ieri de o zi plina, negociind pana aseara tarziu transferul lui Ionel Ganea si cel al sarbului Stanici. Desi in privinta ultimului "
Conducerea dinamovista, care a anuntat ca va pune la dispozitie 3 milioane de euro pentru achizitii, a avut parte ieri de o zi plina, negociind pana aseara tarziu transferul lui Ionel Ganea si cel al sarbului Stanici.

Desi in privinta ultimului ""cainii"" au batut palma cu Poli Timisoara, in schimbul a 400.000 de euro, mijlocasul nu s-a aratat satisfacut de salariul oferit de ""caini"". La fel si Ganea, care ar fi cerut 200.000 de euro, insa oficialii ""ros-albilor"" oferisera initial fostului international un contract cu 25.000 de euro mai putin. La discutii a participat si antrenorul Mircea Rednic. Aseara urma sa se stie exact daca cei doi vor veni sau nu la gruparea din Stefan cel Mare. Pana in prezent, singurele achizitii certe sunt Cosmin Pascovici (foto), de la Farul Constanta, si, aproape sigur, Badoiu, de la Jiul Petrosani. Pentru cei doi, Dinamo va achita cate 300.000 de euro. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.