Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, sustine ca afirmatiile liderului social-democratilor, Mircea Geoana, potrivit carora "PSD intra in lupta cu toate fortele pana cand incompetenta Alianta portocalie dispare definitiv" frizeaza ridicolul. "Mirce
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, sustine ca afirmatiile liderului social-democratilor, Mircea Geoana, potrivit carora "PSD intra in lupta cu toate fortele pana cand incompetenta Alianta portocalie dispare definitiv" frizeaza ridicolul. "Mircea Geoana inca mai traieste cu impresia ca partidul pe care il conduce mai reprezinta prima vioara politica in Romania. El inca mai crede ca PSD reprezinta solutia pentru Romania", a declarat Motreanu. Deputatul PNL a mai aratat ca, prin astfel de afirmatii, presedintele PSD demonstreaza ca se afla inca in campanie electorala. "Presedintele PSD, influentat probabil de privirea pe care i-o arunca teroristul rosu Che Guevara de pe tricourile purtate de juniorii sai, si nu numai, a lansat public o serie de consideratii care pot fi cu usurinta comparate cu teoriile castriste din Cuba anilor 50. Dincolo de intentiile electorale, discursul domnului Mircea Geoana frizeaza ridicolul. Drept urmare, ii sugerez domnului Geoana, daca are astfel de idei, sa emigreze in Cuba, pentru ca, oricum, Fidel Castro are o anumita varsta, fratele sau nu este agreat pentru a-i prelua atributiile, iar acolo, cu siguranta PSD ar fi o solutie", a mai aratat Motreanu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.