Circul s-a petrecut chiar la primul punct de pe ordinea de zi: aprobarea PUZ-ului pentru Pasajul Basarab. Dupa ce au vrut chiar sa amane sedinta pe motiv ca... este prea cald, consilierii au iesit la rampa. S-a facut si putina istorie: vicepri

Circul s-a petrecut chiar la primul punct de pe ordinea de zi: aprobarea PUZ-ului pentru Pasajul Basarab. Dupa ce au vrut chiar sa amane sedinta pe motiv ca... este prea cald, consilierii au iesit la rampa. S-a facut si putina istorie: viceprimarul Razvan Murgeanu le-a amintit consilierilor municipali ca "Brancoveanu i-a scurtat cu un cap pe bogatasii care nu au vrut sa isi dea pamanturile pentru Podul Mogosoaia". Lectia de istorie s-a tinut chiar in prezenta riveranilor din zona Pasajului Basarab, care se impotrivesc constructiei noii artere.
Sunt prezenti 42 sau 46 de consilieri? Aceasta a fost intrebarea primordiala, ca rezultat al respingerii Planului Urbanistic Zonal pentru Pasajul Basarab. Pentru ca nu se intelegeau la socoteala, s-a facut din nou prezenta. Consilierii PSD au luat foc. Ei s-au impotrivit intotdeauna ideii de pasaj chiar si pe vremea lui Traian Basescu in fotoliul de primar general.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.