Astazi va fi lansat cardul de credit emis de BRD Finance, in colaborare cu reteaua de librarii Diverta. Cardul de credit va permite beneficiarilor sa achizitioneze produse din reteaua de librarii Diverta sau de la orice alt magazin din tara si strain
Astazi va fi lansat cardul de credit emis de BRD Finance, in colaborare cu reteaua de librarii Diverta. Cardul de credit va permite beneficiarilor sa achizitioneze produse din reteaua de librarii Diverta sau de la orice alt magazin din tara si strainatate, care afiseaza sigla MasterCard.
Limita maxima de creditare este de 20.000 RON, rambursarea sumelor cheltuite pentru cumparaturi la comercianti se poate realiza fara a plati dobanda si comision intr-o perioada de gratie de maximum 40 de zile, relateaza Mediafax.
Posesorii de card vor putea cumpara produse din librariile Diverta in patru rate lunare egale, fara sa plateasca dobanda si comision. Dobanda platita este cu atat mai mica cu cat cardul este utilizat mai mult, respectiv de la 1,69% pe luna pentru valori de peste 4.000 lei si de pana la 2,49% pe luna pentru sume mai mici de 800 RON. Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 34,9 lei platibila la primirea primului extras de cont.
Documentele pentru obtinerea cardului vor fi depuse in magazinele Diverta, iar raspunsul este furnizat pe loc. Dupa aprobare, contractul poate fi semnat imediat, urmand ca in decurs de maximum doua saptamani cardul sa fie trimis la domiciliul posesorului.
Prezenta in Romania din 2004, BRD Finance a dezvoltat parteneriate comerciale cu mai multe firme importante fiind prezenta in peste 3.000 de magazine si retele de retail din Romania. BRD Finance Credite Consum este filiala Grupului Société Générale specializata in creditele de consum.
Diverta este a treia companie alaturi de care BRD Finance emite un card de credit sub sigla MasterCard, dupa Rombiz si Daniel. Reteaua de librarii se ocupa cu comercializarea de carti, publicatii de specialitate, filme si muzica, produse IT&C, jucarii, produse scolare si papetarie.
Totodata, ofera si o serie de servicii precum inchirieri video, servicii de copiere si printare, formulare fiscale cu regim special, dar si posibilitatea achizitionarii in rate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.