Presedintele George W. Bush a criticat sever  marile ziare americane care au deconspirat un program secret de monitorizare a tranzactiilor financiare internationale, relateaza Reuters. Supararea liderului de la Casa Alba a aparut dupa ce cotidi
Presedintele George W. Bush a criticat sever marile ziare americane care au deconspirat un program secret de monitorizare a tranzactiilor financiare internationale, relateaza Reuters. Supararea liderului de la Casa Alba a aparut dupa ce cotidianul „New York Times“ a dezvaluit ca guvernul american a urmarit mii de asemenea tranzactii pentru a depista retelele de finantare a terorismului. „Suntem in razboi, iar cei care publica astfel de informatii fac mult rau Statelor Unite“, a declarat presedintele Bush, care a catalogat drept „dezgustatoare“ dezvaluirea acestui program. „Am facut ceea ce trebuia sa facem, iar Congresul Statelor Unite fusese informat“, a subliniat presedintele american. „Daca vrei sa afli actiunile teroristilor, le urmaresti banii. Exact asta si facem“, a mai explicat liderul de la Casa Alba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.