Gloaba franceza a avut o tresarire de orgoliu si a doborat nedrept manzul spaniol. Si uite asa a plecat acasa una dintre cele mai frumoase echipe. Daca nu cumva cea mai frumoasa. La francezi ar fi de remarcat doar cantecul de lebada al lui Zidane. Ca
Gloaba franceza a avut o tresarire de orgoliu si a doborat nedrept manzul spaniol. Si uite asa a plecat acasa una dintre cele mai frumoase echipe. Daca nu cumva cea mai frumoasa. La francezi ar fi de remarcat doar cantecul de lebada al lui Zidane. Cantec inceput odata, demult, care nu se mai termina niciodata. A plecat acasa si extraordinara echipa de la antipozi: Australia. Cata nedreptate a lasat fotbalul in urma dupa meciul australienilor cu italienii. Australia a fost cea mai dezinhibata, cea mai lipsita de complexe, cea mai dezinvolta, dar si cea mai luptatoare echipa de la acest Campionat Mondial.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.