Societatea Siat si-a majorat capitalul social prin aport in numerar prin emiterea unui numar de 115 mii de actiuni, transmite un comunicat remis de societatea Bursei Electronice Rasdaq. Conform contractului de vanzare-cumparare de actiuni incheiat in
Societatea Siat si-a majorat capitalul social prin aport in numerar prin emiterea unui numar de 115 mii de actiuni, transmite un comunicat remis de societatea Bursei Electronice Rasdaq. Conform contractului de vanzare-cumparare de actiuni incheiat intre SC Ipa SA si AVAS, Ipa SA in calitate de cumparator subscrie un numar de 30 de mii de actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei. Valoarea pachetului este de 75 de mii de lei. Actionarilor inscrisi in registrul actionarilor li se acorda drept de preferinta, pentru inscrierea a cate unei actiuni noi cu o valoare nominala de 2,5 lei, pentru fiecare actiune detinuta. Hotararea a fost luata pentru a se mentine ponderea detinuta de fiecare actionar, in capitalul social al societatii Siat. Subscrierea noilor actiuni se va desfasura pe o perioada de 30 de zile. Actiunile nesubscrise se vor anula. Societatea Siat este tranzactionata pe piata Rasdaq si are in prezent un capital social de 762,9 mii lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.