Muftiul cultului musulman din Romania, Iusuf Muurat, spune ca ce a vrut sa faca tanarul Florin Lesch la Timisoara nu are nicio legatura cu religia islamica. Muftiul se teme pentru comunitatea musulmana, se teme ca nu cumva cineva sa repete exemplul b
Muftiul cultului musulman din Romania, Iusuf Muurat, spune ca ce a vrut sa faca tanarul Florin Lesch la Timisoara nu are nicio legatura cu religia islamica. Muftiul se teme pentru comunitatea musulmana, se teme ca nu cumva cineva sa repete exemplul barbatului din Lugoj.
- Ce legatura are actul terorist planuit de tanarul timisorean cu religia islamica?
- Este un caz neplacut si imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva pe teritoriul romanesc. M-a luat prin surprindere. Ce a incercat sa faca tanarul din Timis nu are vreo legatura cu religia. Din pacate, exista site-uri care ii indeamna pe tineri sa devina fanatici. Exista o provocare din partea acestor site-uri.
- Cine administreaza aceste site-uri?
- Sunt site-uri ale extremistilor musulmani, site-uri radicale, nu islamice. Ce a vrut sa faca acel barbat la Timisoara nu are nicio legatura cu religia islamica. Exista un verset care spune ca "cel care ucide un suflet, ucide o societate".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.