(pentru cele deschise la culoare, inchise, cat si adaptate tuturor tipurilor de ten). O  crema cu factor de protectie 50, pentru piele intoleranta, fragila costa 45,1 RON. Din gama celor cu protectie inalta, o crema de fata (cu SPF 40) este 46,
(pentru cele deschise la culoare, inchise, cat si adaptate tuturor tipurilor de ten). O crema cu factor de protectie 50, pentru piele intoleranta, fragila costa 45,1 RON. Din gama celor cu protectie inalta, o crema de fata (cu SPF 40) este 46,3 RON, iar un spray de corp - 70,6 RON. Produsele din aceasta gama sunt pentru prima expunere la soare, cand pielea este foarte sensibila. Pentru cei care intampina probleme dupa statul la plaja sunt indicate cremele sau lotiunile calmante si hidratante. Astfel, la L'Occitane, o lotiune reparatoare dupa plaja de 200 ml costa 45,7 RON. La Yves Rocher, un gel dupa soare pentru piele ce n-a beneficiat de protectie solara costa 22,90 RON (150 ml), iar o lotiune 3 in 1 dupa soare costa 18,9 RON. Cu acelasi rol, ba chiar mai indicat este reparatorul pentru corp, dupa soare, care se gaseste la pretul de 29,9 RON.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.