Violonista
Varsta: 31 de ani Cvartetul Belcea va concerta in premiera in Romania astazi, la ora 19:00, la Ateneul Roman. Acest eveniment deschide seria de concerte aniversare organizate de Institutul Cultural Roman. Ansamblu cu o carte de viz
Violonista
Varsta: 31 de ani Cvartetul Belcea va concerta in premiera in Romania astazi, la ora 19:00, la Ateneul Roman. Acest eveniment deschide seria de concerte aniversare organizate de Institutul Cultural Roman. Ansamblu cu o carte de vizita si o discografie impresionante, Cvartetul Belcea este in prezent in rezidenta la Wigmore Hall din Londra. Alaturi de Corina Belcea, violonista de talie internationala nascuta la Timisoara, din Cvartet mai fac parte: Laura Samuel (vioara), Krysztof Chorzelski (viola), Antoine Lederlin (violoncel). Muzicienii vor prezenta publicului trei lucrari ale lui B...la Bart""k. Pentru sustinerea acestui concert-eveniment, Jurnalul National o declara pe cea care a infiintat si conduce cvartetul, Corina Belcea, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.