Walter Zenga (foto stanga) a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea turca Gaziantepspor, la care este legitimat Giani Kirita. Zenga a fost intampinat cu entuziasm de suporteri la aeroportul din Gaziantep, fanii scandandu-i numele si purtandu-
Walter Zenga (foto stanga) a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea turca Gaziantepspor, la care este legitimat Giani Kirita. Zenga a fost intampinat cu entuziasm de suporteri la aeroportul din Gaziantep, fanii scandandu-i numele si purtandu-l pe umeri. Antrenorul italian a sosit impreuna cu sotia sa, Raluca, si cu doi oficiali ai clubului turc, presedintele Ibrahim Kizil si vicepresedintele Bulent Mamatoglu. Zenga a facut un tur al orasului, dupa care s-a deplasat la o banca locala, pentru a verifica daca i-au fost depusi banii in cont, iar apoi a semnat contractul. Zenga a declarat ca a fost abordat de Gaziantepspor si anul trecut, insa atunci tranzactia nu s-a realizat. "Intelegerea cu Gaziantepspor este pe termen lung. Eu mi-am continuat cariera de antrenor in fosta Iugoslavie, dupa ce am plecat din Romania. Am castigat campionate si am jucat 28 de meciuri in cupele europene. Obiectivul este sa reusesc aceleasi lucruri si aici", a spus Zenga. "Stiu cate ceva despre fotbalul turc, insa voi invata totul in curand. Nici cand am ajuns in Romania sau in fosta Iugoslavie nu stiam foarte multe despre fotbalul de acolo, dar acum stiu totul", a adaugat Zenga. Acesta a antrenat in sezonul trecut pe Steaua Rosie Belgrad, castigand cu aceasta cupa si campionatul. Inainte de a-l contacta pe Zenga, Gaziantepspor isi exprimase interesul si pentru antrenorul rapidist Razvan Lucescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.