Procurorii Parchetului general au finalizat urmarirea penala dosarul lui Zaher Iskandarani, trimitandu-l pe acesta in judecata alaturi de Ghannoum Obayda, Ghassan Wahbeh si de Eugen Iovescu. Proaspatul liberat din arest, alaturi de cei trei mai sus
Procurorii Parchetului general au finalizat urmarirea penala dosarul lui Zaher Iskandarani, trimitandu-l pe acesta in judecata alaturi de Ghannoum Obayda, Ghassan Wahbeh si de Eugen Iovescu. Proaspatul liberat din arest, alaturi de cei trei mai sus mentionati sunt acuzati de asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Mai exact, operatiuni vamale ilicite referitoare la utilaje de productie a tigaretelor si alcoolului, producerea de produse accizabile ce intra sub incidenta sistemului de antrepozitare fiscala, punerea in circulatie fara drept a timbrelor utilizate in domeniul fiscal, cu regim special etc.
Anchetatorii au stabilit ca, incepand din anul 1990, Iskandarani a avut un rol important in activitatile de contrafacere si contrabanda cu produse din tutun, fiind „proprietarul” unei moderne fabrici de producere a tigaretelor in judetul Timis.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.