de starea drumurilor. La polul opus, foarte multumiti sunt doar... 0,6%. Aceasta este si cea mai grava problema a Timisoarei, pe care locuitorii orasului o vor rezolvata cat mai repede. Pe locul al doilea este curatenia. Timisorenii au identifi
de starea drumurilor. La polul opus, foarte multumiti sunt doar... 0,6%. Aceasta este si cea mai grava problema a Timisoarei, pe care locuitorii orasului o vor rezolvata cat mai repede. Pe locul al doilea este curatenia. Timisorenii au identificat si alte probleme, in ordinea gravitatii lor: spatiile verzi si parcurile, ordinea si linistea publica, transportul in comun, canalizarea, parcarile auto, cainii comunitari.
Tot in cadrul acestui sondaj, timisorenii au acordat note Primariei si Consiliului Local Timisoara. In conditiile in care nota 1 inseamna ineficienta totala, iar nota 10 desemneaza eficienta totala, 24,2% au dat 8 Primariei Timisoara. Consiliul Local a primit tot nota 8, din partea majoritatii repondentilor. Doar pentru aproape 8% alesii sunt repetenti la capitolul eficienta.
si functionarii angajati in Primaria Timisoara au trecut clasa la capitolul comportament. 46,1% din timisoreni sunt multumiti si foarte multumiti de modul in care au fost tratati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.