Zapp a lansat un nou model de telefon fix wireless: Z1130, o solutie pentru accesul la comunicatii voce si date, care nu necesita conectare la o linie fixa. Z1130 dispune de un ecran LCD si este dotat cu o agenda cu 99 de locatii de memorie, precum s
Zapp a lansat un nou model de telefon fix wireless: Z1130, o solutie pentru accesul la comunicatii voce si date, care nu necesita conectare la o linie fixa. Z1130 dispune de un ecran LCD si este dotat cu o agenda cu 99 de locatii de memorie, precum si cu acces la serviciul de mesaje scrise.
Antena externa confera o intensitate mare a semnalului receptionat, motiv pentru care Z1130 poate fi folosit cu succes si in zonele in care un telefon mobil nu are aceleasi performante.
CARACTERISTICI. Telefonul are incorporat un modem de mare viteza (153,6 kbps) si poate fi conectat la computer prin intermediul unui cablu USB pentru acces la internet, navigare si transfer de date. Z1130 functioneaza in tehnologie CDMA 450 MHz, in interiorul ariei de acoperire Zapp. Pentru abonatii care au prezenta in retea mai mare de un an, telefonul este disponibil si prin programul de fidelitate Zapp Compliment.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.