Agentia Nationala pentru Sport a primit ieri 700.000 de RON din bugetul Cancelariei primului ministru pentru sustinerea programului de pregatire a loturilor nationale de volei, precum si a participarii acestora la competitii internationale in anul 20
Agentia Nationala pentru Sport a primit ieri 700.000 de RON din bugetul Cancelariei primului ministru pentru sustinerea programului de pregatire a loturilor nationale de volei, precum si a participarii acestora la competitii internationale in anul 2006, suma atribuita initial federatiei de specialitate fiind insuficienta pentru a acoperi necesitatile performerilor de la fileu. Conform unui comunicat de presa guvernamental, remis mass-media, bugetul Cancelariei a fost suplimentat, in sedinta de miercuri, cu 700.000 RON din fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului. Banii au fost deja alocati Agentiei Nationale pentru Sport, care va urmari modul de utilizare a sumei respective, conform prevederilor legale, FR Volei urmand sa-si acopere cheltuielile cu toate loturile "tricolore" care sunt angrenate in preliminariile continentale. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.