Silviu Lung va figura in actele oficiale drept antrenor principal al Universitatii Craiova, dupa ce Mircea Radulescu, directorul Scolii de Antrenori a FRF a anuntat ca Ovidiu Stanga nu detine licenta care sa-i permita sa stea pe banca tehnica a echip
Silviu Lung va figura in actele oficiale drept antrenor principal al Universitatii Craiova, dupa ce Mircea Radulescu, directorul Scolii de Antrenori a FRF a anuntat ca Ovidiu Stanga nu detine licenta care sa-i permita sa stea pe banca tehnica a echipei sale in aceasta calitate. "Stanga nu poate figura ca antrenor principal deoarece nu a absolvit cursurile Scolii de Antrenori, chiar daca a terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport", a spus Radulescu. Din acest motiv, patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a decis ca antrenorul-jucator Ovidiu Stanga sa fie numit manager general al clubului, pentru a putea sta pe banca tehnica, in cazul in care FRF nu va acorda o derogare in acest caz. Lung a mai figurat ca antrenor principal si in mandatele lui Nicolo Napoli si Pavel Badea, acestia neavand nici ei licenta lui "Riciu". Lung a fost in sezonul trecut unul dintre "secunzii" lui Stanga. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.