Astazi, incepand cu orele 18,00, la Casa de Cultura a Studentilor "Grigore Preoteasa" din Bucuresti, are loc un nou concert al cunoscutei trupe de rock "Adi Manolovici Syndicate" - Rock Sessions no. 6. In fapt, ultimul concert din aceasta serie, urma
Astazi, incepand cu orele 18,00, la Casa de Cultura a Studentilor "Grigore Preoteasa" din Bucuresti, are loc un nou concert al cunoscutei trupe de rock "Adi Manolovici Syndicate" - Rock Sessions no. 6. In fapt, ultimul concert din aceasta serie, urmand ca trupa sa-si desfasoare activitatea, pe perioada de vara, pe Litoral. "Sindicatul intra-n greva, ca sa spun asa", a glumit Adi Manolovici. In octombrie, inimosul lider al bandului si-a propus sa organizeze un "Festival National de Chitara", deschis tuturor amatorilor (amanunte la www.manolovici.ro), iar pe 11 noiembrie va avea loc un super-show, prilejuit de implinirea a zece ani de activitate solo, la care vor mai fi invitati, Mircea Vintila, Adrian Pintea, fostii colegi de la "Jar" si "Blue Spirits". Tot in toamna, profesorul Manolovici, unul dintre cei mai buni tehnicieni ai chitarii, va lansa o noua "Metoda", care va fi accesibila atat incepatorilor, cat si celor mai experimentati. Revenind la concertul de diseara, fiind ultimul din serie, trupa isi propune ca pe langa repertoriul devenit clasic sa interpreteze mai multe piese-surpriza, cover-uri ale unor artisti internationali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.