Potrivit conducerii patronalului UGIR-1903, la Conferinta anuala a Organizatiei Internationale a Muncii (OIM), care a avut loc, recent, la Geneva, reprezentantul angajatorilor din Romania, Florin Costache, a dezinformat forurile internationale refer
Potrivit conducerii patronalului UGIR-1903, la Conferinta anuala a Organizatiei Internationale a Muncii (OIM), care a avut loc, recent, la Geneva, reprezentantul angajatorilor din Romania, Florin Costache, a dezinformat forurile internationale referitor la situatia patronatelor din Romania. „Din pacate, de multi ani, participarea delegatiei Romaniei, pe bani publici, la lucrarile Conferintei este anosta din cauza prestatiei lipsite de consistenta a unor lideri ai partii patronale. Mai mult, in plenul forumului mondial, reprezentantii tarilor membre la Conferinta au fost in mod voit dezinformati asupra activitatii patronale din Romania“, a declarat presedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Coraci. Potrivit acestuia, cazul nu este unul singular, mai multi lideri ai unor organizatii patronale minore din tara noastra erijandu-se in purtatori de cuvant ai intregului patronat, atat pe plan national, cat si international fara ca sa ia cineva vreo masura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.