Ele sunt frumoase, ei tocilari. Cuplati cate doi, participantii incearca sa castige un premiu de 250.000 de dolari. Warner Bross a fost de acord cu proiectul lui Ashton Kutcher si al lui Jason Goldberg de a realiza un experiment social. Sapte b
Ele sunt frumoase, ei tocilari. Cuplati cate doi, participantii incearca sa castige un premiu de 250.000 de dolari.


Warner Bross a fost de acord cu proiectul lui Ashton Kutcher si al lui Jason Goldberg de a realiza un experiment social. Sapte baieti extrem de destepti, insa fara ""lipici"", sunt ""cuplati"" cu sapte fete frumoase, care nu exceleaza in... stiinta. Timp de sapte saptamani, perechile trebuie sa faca ""transfer de date"". Adica popularitate in schimbul ""inteligentei"". Un troc reciproc avantajos, sub titulatura ""Beauty and the Geek"" (mai pe romaneste, ""Frumoasa si tocilarul"").
PROBE. Tocilarii trebuie sa invete sa socializeze, cum sa se imbrace ""cool"", cum sa faca un masaj relaxant, iar fetele vor avea parte de misiuni stiintifice in laboratoarele de fizica sau chimie, vor lua lectii de sah, logica, mecanica auto. Baietii se vor ""distra"" cu karaoke, iar fetele cu dezbateri politice. In plus, tocilarii trebuie sa participe si la un concurs de ""agatat-viteza"". Dupa fiecare proba, castigatorii (baiat, respectiv fata) nominali-zeaza fiecare cate un cuplu. Perechile numite vor fi condamnate la duel, echipa care pierde fiind trimisa acasa. In cazul in care castigatorii formeaza un cuplu, cei doi se sfatuiesc si aleg o singura pereche care va parasi concursul. Perechea invingatoare pleaca acasa cu 250.000 de dolari. Suma le va fi distribuita in transe egale pe parcursul a cinci ani.
DEBUT. Premiera reality-show-ului a avut loc la 1 iunie 2005, iar in prezent, Warner Bross este in cautarea altor concurenti pentru cel de-al treilea sezon. Debutul a fost promitator, prima difuzare a emisiunii fiind urmarita de 3,17 milioane de privitori. Cum ratingul era in continua crestere, compania WB a luat hotararea de a se realiza si un al doilea sezon. Fata de prima editie a show-ului, ""Frumoasa si tocilarul 2"" a avut o pereche in plus. Intre castigatorii Wes Wilson si Cher Tenbush s-a infiripat o poveste de dragoste, in prezent ei fiind in continuare impreuna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.