parcul de service, pe platoul din fata Salii Sporturilor. Competitia clujeana este organizata de Clubul Sportiv Savu Racing, sprijinit de Consiliul Local si Judetean, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, contand ca cea de-a patr
parcul de service, pe platoul din fata Salii Sporturilor. Competitia clujeana este organizata de Clubul Sportiv Savu Racing, sprijinit de Consiliul Local si Judetean, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, contand ca cea de-a patra etapa din cadrul Campionatului de Raliuri a Romaniei.

Locuri speciale pentru spectatori
Pentru a evita incidente de genul celor petrecute la editia anterioara, cand un spectator a fost izbit de o masina iesita in decor, Savu a anuntat o premiera pentru campionatul national de raliuri, in domeniul securitatii competitiei. In colaborare cu Jandarmeria Romana, vor fi amenajate sapte locuri speciale pentru spectatori, cate doua pentru fiecare proba speciala. Acestea vor fi foarte clar indicate, pazite si imprejmuite.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.