Programul de innoire a parcului auto va demara cel mai tarziu la 10 iulie, dar nu mai devreme de 7 iulie, a declarat Constantin Popescu, secretar de stat in Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor. Potrivit acestui program, 16.500 de masini mai ve
Programul de innoire a parcului auto va demara cel mai tarziu la 10 iulie, dar nu mai devreme de 7 iulie, a declarat Constantin Popescu, secretar de stat in Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor. Potrivit acestui program, 16.500 de masini mai vechi de 12 ani vor putea fi casate, in schimbul lor statul acordand o subventie de 30 milioane de lei vechi, suma ce trebuie sa se constituie in avans pentru achizitionarea unei masini noi. Autoritatile au demarat procedurile pentru realizarea acestui program, la ora actuala fiind in asteptarea scrisorilor producatorilor ce doresc sa participe la program. Beneficiarii vor putea sa-si cumpere numai anumite marci de autoturisme, procurate de la producatorii ce vor fi validati de autoritati. In categoria producatorilor intra si importatorii. Acesta este a doilea an cand Administratia Fondului pentru Mediu sustine financiar acest tip de program, in 2005 beneficiind de program 15.000 de posesori de rable. Programul este dedicat numai persoanelor fizice. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.