Piraeus Bank Romania va deschide in luna iunie 10 noi sucursale la nivel national, continuand astfel strategia de dezvoltare in tara inceputa anul trecut. Locatiile vor fi amplasate in Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Slatina, Focsani, Ale
Piraeus Bank Romania va deschide in luna iunie 10 noi sucursale la nivel national, continuand astfel strategia de dezvoltare in tara inceputa anul trecut. Locatiile vor fi amplasate in Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Slatina, Focsani, Alexandria, Braila si Ramnicu Valcea. Acest lucru face din Piraeus banca cu cea mai rapida dezvoltare a retelei de sucursale intr-o singura luna.
Noile deschideri aduc Piraeus Bank mai aproape de obiectivul de dublare a numarului de sucursale, strategia fiind ca pana la finele anului 2006 banca sa fie prezenta in fiecare resedinta de judet.
"Piraeus Bank Romania are ca obiectiv consolidarea prezentei pe piata romaneasca si in acest sens s-au facut investitii considerabile in ceea ce priveste dezvoltarea sucursalelor, a produselor si a sistemelor informatice, prin acest lucru urmarindu-se adaptarea la cerintele pietei si permanenta satisfacere a nevoilor clientilor", a declarat Irina Papadopoulou, director Retea Sucursale Piraeus Bank Romania.
Piraeus Bank Romania ofera o gama completa de produse si servicii bancare. Creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, solutiile de economisire, cardurile VISA sau solutiile integrate de finantare a IMM-urilor sunt doar cateva dintre produsele bancii.
Politica Piraeus este orientata atat spre segmentul de Retail - persoane fizice si Intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si pe segmentul Corporate.
Piraeus Bank Romania a fost infiintata in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a Pater Credit Bank.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.