Gradul de deschidere a pietei interne de gaze naturale se majoreaza la 75 la suta, de la 1 iulie, ultima deschidere a pietei de gaze naturale fiind cea de la 1 ianuarie 2006, cand gradul de deschidere a fost stabilit la 65 la suta, a anuntat, ieri, A
Gradul de deschidere a pietei interne de gaze naturale se majoreaza la 75 la suta, de la 1 iulie, ultima deschidere a pietei de gaze naturale fiind cea de la 1 ianuarie 2006, cand gradul de deschidere a fost stabilit la 65 la suta, a anuntat, ieri, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale.
La 1 ianuarie 2007, toti consumatorii non-casnici vor fi declarati eligibili, iar la 1 iulie 2007 piata de gaze din Romania va fi complet liberalizata. Pentru etapa care incepe la 1 iulie 2006, poate deveni consumator eligibil orice consumator non-casnic cu un consum anual mai mare sau egal cu 12.400 metri cubi pentru un loc de consum. Orice consumator eligibil poate negocia liber contractul de furnizare si pretul la care se realizeaza aceasta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.