e-mailuri, fie prin telefoane date la sediul central sau la sediile federatiilor judetene, parintii ne-au rugat sa nu sacrificam elevii si sa cedam pentru copii. In plus, unii profesori si-au luat angajament, prin semnatura, pentru a participa
e-mailuri, fie prin telefoane date la sediul central sau la sediile federatiilor judetene, parintii ne-au rugat sa nu sacrificam elevii si sa cedam pentru copii. In plus, unii profesori si-au luat angajament, prin semnatura, pentru a participa la examene, inainte ca noi sa anuntam redeschiderea conflictului cu guvernul", ne-a declarat Mariana Becic, secretar general al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI). Ieri, cele patru federatii din educatie au decis sa amane protestele pentru toamna.
"Federatiile sindicale din invatamant someaza factorii decizionali ca, pana la data de 1 august, sa adopte o hotarare in ceea ce priveste cuantumul majorarilor salariale ce se vor acorda personalului din invatamant incepand cu 1 ianuarie 2007. In cazul in care procentul majorarilor salariale nu va satisface cerintele angajatilor din sistemul educational, conform hotararilor membrilor nostri de sindicat, cursurile anului scolar si universitar 2006-2007 nu vor incepe.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.