Dan Voiculescu a dezvaluit ca unul dintre membrii CNSAS, Mircea Dinescu (foto), are o ""problema personala"" cu el. ""Problema lui e atat de meschina ca mi-e rusine sa o spun. In urma cu cativa ani a avut o emisiune pe Antena 1 al carui proprieta
Dan Voiculescu a dezvaluit ca unul dintre membrii CNSAS, Mircea Dinescu (foto), are o ""problema personala"" cu el.

""Problema lui e atat de meschina ca mi-e rusine sa o spun. In urma cu cativa ani a avut o emisiune pe Antena 1 al carui proprietar eram. In contractul lui cu directorul postului a dorit un avans, vreo 7, 8, 9 mii de dolari. Contractul s-a derulat, a facut cateva emisiuni, trebuia sa fie platit pentru fiecare emisiune si in mod normal s-a hotarat sa i se reduca avansul cand i se facea plata emisiunii. Domnul Dinescu s-a suparat foarte tare, m-a cautat la telefon sa-mi spuna ca nu admite un astfel de lucru si ca a terminat-o cu mine. Deci, domnul Dinescu este foarte suparat pe Dan Voiculescu pentru ca nu a primit 8.000 de dolari"", a spus liderul PC aratand ca ""e jenant"" ca un astfel de om ""se coboara pana la un astfel de nivel"". In replica, Dinescu a aratat ca Voiculescu a fost ""dat in gat la CNSAS"" chiar de Dan Voiculescu, iar contractul nu are nici o legatura cu decizia CNSAS. ""Daca e sa credem ce spune Voiculescu, ar insemna ca ar trebui sa le tremure fundul tuturor patronilor posturilor cu care am avut contracte, ca o sa le dau certificate de colaborator. Il credeam mai destept pe Voiculescu. La ce nivel crede el ca m-am coborat? Poate la nivelul lui, de colaborator al Securitatii, sau de ce nivel vorbeste?"", a intrebat retoric membrul CNSAS. (Dana Piciu, Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.