Cel putin 61 de persoane au murit intr-un atac cu mina comis, joi, impotriva unui autobuz cu civili din Sri Lanka, transmite Reuters. Autoritatile suspecteaza ca miscarea separatista Tigrii Tamili (LTTE) s-ar afla la originea atentatului. Aproximati
Cel putin 61 de persoane au murit intr-un atac cu mina comis, joi, impotriva unui autobuz cu civili din Sri Lanka, transmite Reuters. Autoritatile suspecteaza ca miscarea separatista Tigrii Tamili (LTTE) s-ar afla la originea atentatului. Aproximativ 500 de persoane au fost ucise de la inceputul lunii aprilie, dupa ce negocierile dintre autoritati si LTTE au esuat.
„Este vorba de copii, femei si clerici. In mod sigur a fost vorba despre LTTE“, a declarat purtatorul de cuvant al armatei, Prasad Samarasinghe, adaugand ca peste 45 de persoane au fost ranite in urma atacului.
Miscarea separatista a negat insa orice implicare. „Nu suntem implicati in nici un fel in uciderea de civili nevinovati“, a declarat seful Secretariatului pentru Pace al LTTE.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.