De cate ori nu ne-a incurcat carcasa mare a calculatorului de acasa sau de la serviciu? Mai ales cand trebuie sa-l caram pana la firma de service. Apple, lider in minimalizarea electronicelor, dar nu si al puterii lor, s-a gandit la acest detaliu si
De cate ori nu ne-a incurcat carcasa mare a calculatorului de acasa sau de la serviciu? Mai ales cand trebuie sa-l caram pana la firma de service. Apple, lider in minimalizarea electronicelor, dar nu si al puterii lor, s-a gandit la acest detaliu si al proiectat Mac mini, calculatorul de marimea unui CD si usor ca un laptop.

Marimea conteaza
Formele minicalculatorului de la Apple sunt invidiate chiar si de utilizatorii laptopului. Cu o latime si o lungime de 26 cm, si o grosime de 8 cm, Mac mini surprinde pe oricine. In plus, pentru a obtine aceasta marime, Apple nu a facut niciun compromis: este la fel de dotat ca un calculator de peste 5 ori mai mare. De acum, calculatorul sta pe birou si nu ocupa un spatiu mai mare decat 16 carcase de CD-uri, una peste alta. Mai mult, marimea minuscula il face foarte usor de transportat. Nu ne trebuie decat un monitor, o tastatura si un mouse si il conectam oriunde mergem.
Calculator cu telecomanda
Minisistemul Mac mini dispune acum si de o telecomanda care este foarte usor de utilizat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.