Asta-seara, la ora 20:30, in clubul ""La Scena"" are loc vernisajul expozitiei foto ""Romania prin obiectiv"". Cristina Petrescu, Catalin Savulescu, Silviu Parjolea si Michail Moscholios prezinta, fiecare din propria perspectiva, un puzzle multid
Asta-seara, la ora 20:30, in clubul ""La Scena"" are loc vernisajul expozitiei foto ""Romania prin obiectiv"".

Cristina Petrescu, Catalin Savulescu, Silviu Parjolea si Michail Moscholios prezinta, fiecare din propria perspectiva, un puzzle multidimensional al Romaniei zilelor noastre. Catalin si Michail sunt pasionati de fotografia de strada, asa-numitele ""candid shots"" alb-negru sau in culori. Cristina are o paleta larga de subiecte si de culori, cu atentia centrata uneori pe detaliu, alteori pe moment. Fotografiile lui Silviu - juniorul grupului - sunt axate pe peisagistica si urbanistica si dovedesc un ochi matur si o perspectiva originala. Expozitia ramane deschisa pana la 15 iulie a.c.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.