Institutul de Politici Publice, prin vocea directorului Adrian Moraru, a anuntat ieri ca a dat in judecata Camera Deputatilor din pricina faptului ca nu a primit nici un fel de date referitoare la voturile date in perioada  septembrie-octombrie
Institutul de Politici Publice, prin vocea directorului Adrian Moraru, a anuntat ieri ca a dat in judecata Camera Deputatilor din pricina faptului ca nu a primit nici un fel de date referitoare la voturile date in perioada septembrie-octombrie 2005 si februarie-aprilie 2006. IPP, citat de Mediafax, este de parere ca acest lucru se datoreaza schimbarii conducerii Camerei; noua conducere n-ar sti inca modul in care ar trebui gestionate „cererile incomode“ ale institutului. IPP a mai anuntat ca initiativa va fi replicata si la Senat, saptamana viitoare urmand sa fie prezentate datele referitoare la senatori.

Absentele, motivate indiferent de situatie


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.