Germania a facut un pas in plus fata de meciul pe care l-a disputat in debutul Campionatului Mondial in fata nationalei din Costa Rica si cred ca nu este o surpriza faptul ca s-au calificat deja. Ei au inceput sa faca de la o partida la alta un joc m
Germania a facut un pas in plus fata de meciul pe care l-a disputat in debutul Campionatului Mondial in fata nationalei din Costa Rica si cred ca nu este o surpriza faptul ca s-au calificat deja. Ei au inceput sa faca de la o partida la alta un joc mai bun, si asta se vede. Polonia mai are timp sa mai ia puncte, dar, din pacate, tot vor ajunge sa vada fazele superioare din fata televizorului. In ce priveste evolutia Spaniei, nimeni nu se astepta sa aiba un start ca acesta si nimeni nu se astepta sa vada o echipa a Ucrainei care sa evolueze asa de slab. Nu pot sa spun, dupa ce am vazut atat Polonia, cat si Ucraina, ca noi ne-am fi descurcat mai bine decat ele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.