s-a predat greu, primind lovitura fatala in minutul 91, din partea rezervei Neuville. "In ultimele minute ale meciului, Germania a jucat pentru prima oara ca o pretendenta la titlu, inregistrand ocazii de gol si cantonandu-i pe polonezi in aparare",
s-a predat greu, primind lovitura fatala in minutul 91, din partea rezervei Neuville. "In ultimele minute ale meciului, Germania a jucat pentru prima oara ca o pretendenta la titlu, inregistrand ocazii de gol si cantonandu-i pe polonezi in aparare", a scris publicatia "Taggesspiegel", in timp ce "Bild" a notat triumfator: "Cu un ritm de joc foarte ridicat si o dorinta enorma, jucatorii lui Klinsi i-au zdrobit pe polonezii combativi. Dupa ce s-au incaierat inainte de meci, suporterii celor doua selectionate au facut spectacol in tribunele lui Westfallenstadion, unde au luat loc 65.000 de oa-meni. "Suporterii ambelor echipe au fost fantastici. Ai nostri, la fel ca si polonezii, au incurajat echipa fara incetare. Ambianta este superba, mai ales pe stadioane", a remarcat selectionerul german Jurgen Klinsmann. Dupa meciul de miercuri seara, Germania isi pastreaza invincibilitatea in fata Poloniei, reprezentativa care nu a reusit sa invinga niciodata "panzerele" in intreaga istorie a disputelor dintre cele doua reprezentative.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.