Tarifele gazelor naturale furnizate populatiei de companiile de distributie vor creste in medie cu 1,54%, incepand cu 1 iulie, cu o medie de 1,54%, a anuntat ieri Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale. Modificarea tarifel
Tarifele gazelor naturale furnizate populatiei de companiile de distributie vor creste in medie cu 1,54%, incepand cu 1 iulie, cu o medie de 1,54%, a anuntat ieri Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale. Modificarea tarifelor a fost determinata de cresterea preturilor gazelor naturale importate si de recalcularea anuala a tarifelor de transport, se arata intr-un comunicat al ANRGN.
Avansul tarifelor a fost limitat la 1,54 de evolutia leului in raport cu monedele internationale. Astfel, populatia cu un consum de pana la 2.400 metri cubi pe an va plati 843,43 lei pe mia de metri cubi daca sunt clienti ai companiei Distrigaz Sud si 842,99 lei pe mia de metri cubi in cazul E. ON Gaz Romania. Preturile nu includ TVA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.