Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri amanarea pentru 26 iunie a judecarii incidentelor de la partida FC Vaslui - Steaua, scor 0-4, din ultima etapa a Diviziei A. La meciul respectiv, suporterii stelisti s-au incaierat cu reprezentantii fortelor d
Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri amanarea pentru 26 iunie a judecarii incidentelor de la partida FC Vaslui - Steaua, scor 0-4, din ultima etapa a Diviziei A. La meciul respectiv, suporterii stelisti s-au incaierat cu reprezentantii fortelor de ordine si au rupt 450 de scaune din sectoarele care le-au fost rezervate. Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca problema comportamentului in tribune este extrem de importanta si ingrijoratoare. "Cei de la FC Vaslui nu au putut veni si s-a amanat. Asa este corect, sa fie si ei de fata. Steaua risca destul, scaunele rupte le platim noi. Daca spectatorii nu au comportament civilizat, noi platim, care suntem solidari cu suporterii. Am solicitat FRF, LPF si Jandarmeriei, sa facem o intalnire cu toti conducatorii din fotbal si sa vedem ce este de facut, pentru ca acum, cu noua legislatie, s-au schimbat regulile si suporterii trebuie preveniti ca ii asteapta zile grele daca nu se comporta cum trebuie, sanctiunile ajung la nivel penal", a spus Argaseala. Comisia de Disciplina a FRF a mai amanat pentru 26 iunie si judecarea sesizarilor facute de presedintele si secretarul general al LPF, Dumitru Dragomir, respectiv Valentin Alexandru, impotriva presedintelui CA al FC National, Constantin Iacov, pentru declaratii defaimatoare. La sedinta de la care a lipsit presedintele Comisiei de Disciplina, Doru Viorel Ursu, s-a amanat, tot pentru 26 iunie, si memoriul depus de Iacov impotriva finantatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru declaratii calomnioase. Tot ieri, Comisia de Apel a amanat pentru luni cererea inaintata de LPF pentru sanctionarea lui Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National. "Amanare din nou, in acelasi stil caracteristic. A fost cererea lui Satmari, din partea LPF, de a fi sanctionat sau chiar exclus din liga, deoarece am cerut demisia lui Dragomir. Mi se pare grav ce se intampla pentru ca este vorba de ingradirea dreptului la libera exprimare. Era anormal ca aceasta comisie sa se pronunte, pentru ca era nestatutar, deoarece din ea fac parte angajati ai LPF, Mircea Cezar Ionescu si Robi Urs. Este de domeniul ridicolului", a spus Iacov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.