Decis sa nu mai sprijine financiar echipa dupa meciul din ultima etapa cu Steaua, Adrian Porumboiu a anuntat ieri oficial ca a cedat 80 la suta din actiuni catre Dragos Iftimie, un om de afaceri local. Iftimie, fost manager al lui FC Vaslui in ur

Decis sa nu mai sprijine financiar echipa dupa meciul din ultima etapa cu Steaua, Adrian Porumboiu a anuntat ieri oficial ca a cedat 80 la suta din actiuni catre Dragos Iftimie, un om de afaceri local.

Iftimie, fost manager al lui FC Vaslui in urma cu un an, cand echipa evolua in esalonul secund, are obligatia, prin contract, ca timp de cinci ani sa nu vanda locul din Divizia A.
DEZAMAGIRE. Porumboiu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca meciul pierdut cu 4-0 in fata Stelei l-a facut sa se retraga de la echipa. ""Am reusit in ultimii doi ani sa ma cert cu toata lumea, uneori avand dreptate, alteori nu, crezand ca am in spate jucatori pentru care sa ma bat. Timpul mi-a demonstrat ca am fost intr-o grava eroare. Evolutia din meciul cu Steaua a fost mai mult decat lamentabila si m-a facut sa cred ca tot ceea ce am facut a fost in zadar. Patru fotbalisti au jucat pentru o echipa, cinci pentru cealalta, numai unul nu stia ce se intampla. Eram doi fraieri, juniorul Buhaescu si cu mine. Eu nu pot sa mai reprezint FC Vaslui, care s-a tarat in ultima etapa"", a spus Porumboiu.
DEFICIT. Fostul arbitru international spune ca nu il intereseaza banii pierduti cu echipa. ""Deficitul pe care l-am inregistrat in aceasta activitate fotbalistica il consider ca o pierdere neglijabila, grupul pe care il conduc are destule resurse financiare. Renuntarea la echipa este un gest de onoare si nu unul de lasitate"", a mai spus Porumboiu.

VA INVESTI LA RAPID?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.