Ecuador si-a asigurat ieri biletele pentru optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins clar pe Costa Rica, scor 3-0. Cu sase puncte, sud-americanii trec pe primul loc in Grupa A, iar daca nu pierd cu Germania, in ultima partida, termina p
Ecuador si-a asigurat ieri biletele pentru optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins clar pe Costa Rica, scor 3-0. Cu sase puncte, sud-americanii trec pe primul loc in Grupa A, iar daca nu pierd cu Germania, in ultima partida, termina pe primulloc, avand sansa sa evite Anglia in optimi, marea favorita din Grupa B. Ecuadorienii au etalat ieri la Hamburg acelasi fotbal organizat si solid din meciul cu Polonia, iar calitatea inferioara a adversarului le-a permis sa invinga la un scor de forfait. Carlos Tenorio a deschis repede scorul, cu o lovitura de cap imparabila, apoi a urmat o perioada de dominare cvasi-totala, cu costa-ricanii incapabili sa puna probleme la poarta adversa. Confrom cursului jocului, Ecuador si-a dublat avantajul in minutul 54, prin Delgado, care a punctat din unghi, iar Kaviedes a inchis tabela cu un sut frumos, dupa o centrare excelenta de pe partea dreapta. Ecuadorl sarbatoreste, fiindca micutul stat din Anzi trece pentru prima data in optimile de finala ale Cupei Mondiale. "Deocamdata nu am obtinut nimic, vrem sa mergem cat mai departe cu putinta", a comentat dupa meci Carlos Tenorio, care a marcat in ambele jocuri disputate pana acum de sud-americani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.