Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, i-a raspuns ieri, intr-o conferinta de presa, presedintelui Consiliului de Administratie al FC National care il acuzase ca a cumparat terenul pe care a fost construit sediul Ligii la un pr
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, i-a raspuns ieri, intr-o conferinta de presa, presedintelui Consiliului de Administratie al FC National care il acuzase ca a cumparat terenul pe care a fost construit sediul Ligii la un pret supraevaluat. Mitica Dragomir a prezentat documentele si schitele tranzactiei prin care a fost cumparata o cladire si terenul aferent pentru ridicarea sediului LPF, adaugand ca totul s-a derulat legal. El a precizat ca LPF a cumparat in 2000 o cladire cu destinatie publica (o policlinica) si parcela aferenta de 1500 mp de la Gino Iorgulescu. Cladirea a fost demolata si in locul ei a fost ridicat actualul sediu al Ligii. La marginea terenului de 1500 mp se afla o parcela de 352 mp, o fosta groapa de gunoi, pe un teren in panta, care a fost cumparata de fostul sofer al sefului LPF, tot de la Gino Iorgulescu. Acesta, dupa mai mult de trei ani, a vandut terenul unei societati a fiului lui Dragomir, si impreuna au construit acolo o vila. Potrivit presedintelui LPF, Liga a cumparat terenul cu 237 dolari metrul patrat, in timp ce in zona pretul ajungea la 600 dolari pe metru patrat.
Altfel, Mitica Dragomir a anuntat ca il da in judecata pe Constantin Iacov si crede ca atacurile acestuia impotriva sa au ca substrat faptul ca FC National nu a primit licenta pentru sezonul 2006/2007. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.