Atacantul congolez Disney Armel Ossila Mamouna, care a evoluat in sezonul trecut la Pandurii Tg. Jiu, echipa retrogradata din Divizia A, a semnat o intelegere pe trei ani cu FC Farul Constanta din postura de jucator liber de contract. Fotbalistul in
Atacantul congolez Disney Armel Ossila Mamouna, care a evoluat in sezonul trecut la Pandurii Tg. Jiu, echipa retrogradata din Divizia A, a semnat o intelegere pe trei ani cu FC Farul Constanta din postura de jucator liber de contract. Fotbalistul in varsta de 26 de ani a marcat 5 goluri in Divizia A, in 28 de meciuri, toate in sezonul trecut si toate pentru Pandurii. Disney urma sa efectueze ieri vizita medicala, dupa care va pleca pentru sapte zile in tara sa natala, RD Congo, pentru a-si rezolva anumite probleme. Atacantul va reveni in Romania dupa ce FC Farul va reveni din cantonamentul din Grecia, urmand a lipsi de la partida de acasa cu Pobeda Prilep, contand pentru prima masina a primului tur din Cupa UEFA-Intertoto. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.