Vesti bune pentru conducatorii auto. Autoritatile ar putea introduce procedura constatarii amiabile in cazul producerii de accidente cu daune materiale, pentru a se evita astfel constatarile facute de politie, au anuntat, ieri, reprezentantii Inspec
Vesti bune pentru conducatorii auto. Autoritatile ar putea introduce procedura constatarii amiabile in cazul producerii de accidente cu daune materiale, pentru a se evita astfel constatarile facute de politie, au anuntat, ieri, reprezentantii Inspectoratului General al Politiei (IGPR).
„Aceasta procedura prevede existenta unui constatat amiabil, cele doua parti implicate in accident urmand sa se prezinte cu acest act la societatile unde au fost asigurate si acestea sa se ocupe de despagubiri, dar si sa notifice politia“, a precizat comisarul-sef Nicu Cracea din cadrul IGPR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.