Dupa ce le-au convins pe romance de faptul ca "Femeia conduce", mai-marii postului Euforia TV s-au gandit sa abordeze subiecte de interes maxim pentru viata de zi cu zi a doamnelor si domnisoarelor patriei. "Magazinul de lifestyle" este o emisiune re
Dupa ce le-au convins pe romance de faptul ca "Femeia conduce", mai-marii postului Euforia TV s-au gandit sa abordeze subiecte de interes maxim pentru viata de zi cu zi a doamnelor si domnisoarelor patriei. "Magazinul de lifestyle" este o emisiune realizata si prezentata de Dana Ivanov, veche "cunostinta" a celor care prefera rubricile de moda de pe micul ecran si care au indragit-o in perioada in care era gazda zilnica a prezentarilor care aveau loc candva, in matinalul Antenei 1, cu Horia Brenciu pe post de one-man-show. In fiecare seara de sambata, incepand cu ora 19.30, Dana Ivanov isi pune la curent telespectatoarele cu tot ceea ce este de interes feminin, tot ce este nou si remarcabil pe piata produselor de infrumusetare sau de intretinere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.