Grupul european de aeronautica si de aparare EADS se confrunta cu o criza majora dupa ce cotatia titlurilor companiei a scazut cu 26% , miercuri, datorita intarzierii cu sase luni a livrarilor avionului A380, informeaza Reuters. Airbus este controla
Grupul european de aeronautica si de aparare EADS se confrunta cu o criza majora dupa ce cotatia titlurilor companiei a scazut cu 26% , miercuri, datorita intarzierii cu sase luni a livrarilor avionului A380, informeaza Reuters. Airbus este controlata in proportie de 80% de grupul franco-germano-spaniol EADS, diferenta de 20% din actiuni apartinand grupului britanic BAE Systems.
La inceputul anului 2006, copresedintele EADS, Lagardere, si-a redus cu 50% participatia detinuta in cadrul grupului. Acesta a declarat insa ca nu va cauta responsabilii pentru amanarea livrarilor si nu va solicita concedierea unor angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.