de hramul manastirii - Sfanta Treime, un puhoi de lume s-a reunit pentru a se ruga.
Maica Irina a fost adusa moarta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, cu grave leziuni produse de infometarea excesiva si tintuirea pe o cruce improvizata din
de hramul manastirii - Sfanta Treime, un puhoi de lume s-a reunit pentru a se ruga.
Maica Irina a fost adusa moarta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, cu grave leziuni produse de infometarea excesiva si tintuirea pe o cruce improvizata din niste scanduri de lemn. In data de 19 iunie, tanara a fost luata de la morga Spitalului Judetean si dusa la manastirea unde fusese ucisa, unde i s-a facut o slujba de pomenire. Imaginile cu Corogeanu stand la capataiul Irinei Cornici, fata de 23 de ani pe care decisese s-o crucifice, pentru a o curata de Necurat, au ingrozit o lume intreaga. De la Tanacu, parintii Irinei au dus-o la Perieni, comuna natala a maicii, unde au si ingropat-o. Justitia inca nu si-a dat verdictul in acest caz, abia peste cateva zile, mai exact pe data de 28 iunie a.c., Corogeanu si cele patru foste maici urmand sa se prezinte in fata instantei. Date fiind conditiile inca incerte in care a murit maicuta de la Tanacu, procesul se anunta mai mult decat incendiar.

Ruga pentru Irina
La Manastirea Tanacu, maicile fac tot ce le sta in putinta pentru a readuce credinta in sufletul oamenilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.