Romstal Leasing a finantat in primele cinci luni ale anului 1.700 de contracte de leasing in valoare totala de 52,2 milioane euro, transmite un comunicat al companiei. Suma reprezinta o crestere de 140% fata de aceeasi perioada a anului 2005. Luna ma

Romstal Leasing a finantat in primele cinci luni ale anului 1.700 de contracte de leasing in valoare totala de 52,2 milioane euro, transmite un comunicat al companiei. Suma reprezinta o crestere de 140% fata de aceeasi perioada a anului 2005. Luna mai a consemnat o evolutie-record, fiind incheiate 480 de contracte in valoare de 15 milioane euro. In aceasta luna numarul contractelor a depasit chiar volumul inregistrat in octombrie 2005, perioada de desfasurare a Salonului International Auto Bucuresti.

Leasing pe loc

In primele 5 luni ale anului 2006, Romstal Leasing a incheiat peste 350 de contracte de leasing instant, valoarea acestora reprezentand 7% din totalul finantarilor companiei.
"Leasingul instant este singurul produs financiar din Romania care ofera raspunsul la o cerere de finantare pe loc, on-line, pe baza Codului Unic de Inregistrare al companiei care aplica. In acest an intentionam sa dezvoltam acest produs, astfel incat, la sfarsitul anului, sa detina o cota de 15% din totalul finantarilor Romstal Leasing", a declarat directorul de marketing al Romstal Leasing, Ionut Chirila. In portofoliul companiei autoturismele detin 42%, motocicletele 2,5%, echipamentele 5%, vehiculele comerciale usoare si grele 47%, iar leasingul imobiliar 3,5%.
In trei luni de la lansarea leasingului imobiliar, Romstal Leasing a incheiat contracte in valoare de 2,1 milioane de euro.
In 2005 Romstal Leasing a inregistrat o cifra de afaceri de 40,7 milioane de euro si a incheiat contracte de leasing cu o valoare totala de 72 milioane euro. In noiembrie 2005, Romstal Leasing a devenit societate pe actiuni, avand un capital social de 6.040.000 RON. Compania detine o retea de 15 birouri teritoriale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.