Atacantul Claudiu Dragan a declarat ieri ca se va intoarce la Dinamo, dupa ce conducerea clubului Jiul Petrosani nu i-a propus prelungirea contractului. "Cu toate ca mi-a expirat contractul cu Jiul, nimeni din conducerea clubului nu m-a contactat, as
Atacantul Claudiu Dragan a declarat ieri ca se va intoarce la Dinamo, dupa ce conducerea clubului Jiul Petrosani nu i-a propus prelungirea contractului. "Cu toate ca mi-a expirat contractul cu Jiul, nimeni din conducerea clubului nu m-a contactat, asa cum era firesc, pentru a-mi prelungi intelegerea. In aceste conditii, ma voi prezenta luni la Dinamo, unde voi efectua vizita medicala", a declarat Dragan. Inainte de inceperea sezonul trecut, antrenorul de atunci al lui Dinamo, Ioan Andone, nu l-a retinut in lot pe Dragan, jucatorul fiind imprumutat pana la finalul campionatului la Jiul Petrosani. Ajuns in 1999 la Dinamo, Dragan, care a mai jucat la Rapid si UTA Arad, a fost imprumutat si la FC Arges si Univ. Craiova. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.