Box Marele perdant al celei de a 35-a editii a "centurii de aur", competitia care a avut loc la Constanta a fost pugilistul Iulian Stan, un "cocos" de mare viitor, dar care n-a putut participa datorita unei afectiuni renale. Pe natiuni, Romania - lo
Box Marele perdant al celei de a 35-a editii a "centurii de aur", competitia care a avut loc la Constanta a fost pugilistul Iulian Stan, un "cocos" de mare viitor, dar care n-a putut participa datorita unei afectiuni renale. Pe natiuni, Romania - locul I, urmata de Franta. Rugby Petre Balan, pilier la Biarritz Olympique, a castigat campionatul Frantei, dupa 40-13 in meciul decisiv cu Stade Toulousain. Balan va fi prezent sambata in XV-le tarii noastre la meciul cu reprezentativa cocosilor galici de la Bucuresti. Handbal Cel care sufera cel mai mult pentru faptul ca nationala Romaniei n-a reusit un rezultat pozitiv in primul meci al calificarii pentru CM cu Norvegia este Ionut Georgescu, autorul ratarii acelui 7 metri, care ar fi adus in avantaj echipa tarii noastre. El nadajduieste sa se revanseze sambata in meciul retur de la Stavanger. Atletism Cei doi matadori ai probei de 100 m Asafta Powell, care si-a egalat recent propriul record mondial, la reuniunea de la Gatasheasd si Justin Gatlin, codetinator al aceluiasi record vor lua startul impreuna pe 28 iulie la meetingul atletic de la Londra. De notat ca fiecare va avea o prima de start de cate 50.000 de euro. Plus inca - cel putin pe atat daca vreunul din ei va realiza un nou record al lumii!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.